Хлібобулочні вироби є важливим продуктом харчування для більшості населення України. Хлібопекарська галузь покликана забезпечувати споживачів життєво значущими продуктами харчування в необхідних обсягах, асортименті та якості.

Фахівцями Державної екологічної інспекції у Миколаївської області в період з 30.08.2017 по 11.09.2017 року було проведено планову перевірку Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївський хлібзавод №1».

Основним напрямом діяльності ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» є виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок, торгівля.

Продукція ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» широко відома і користується популярністю у м. Миколаєві та в районах. Широкий асортимент продукції постійно поповнюється новими видами. Вся продукція випускається відповідно до існуючих стандартів, виготовляється із натуральної сировини без поліпшувачів та хімічних добавок.

В ході перевірки зафіксовані порушення у сфері поводження з відходами, а саме:

 -  Інструментально-лабораторними дослідженнями викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від одного пересувного джерела, транспортного засобу – автомобіля зафіксовано викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (паливо - газ) з перевищенням нормативу ДСТУ 4277:2004.

- На вивезення комунальних відходів товариством не укладено відповідний договір з юридичною особою яка в установленому порядку визначена виконавцем послуг з вивезення відходів на даної території (Інгульський район)

За виявлене правопорушення винну посадову особу ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» притягнуто до адміністративної відповідальностіза ст. 80, 82-1 КУпАП. Підприємству надано припис щодо усунення виявлених порушень.

Посилання