19 жовтня 2017 року о 10.00 в приміщенні облдержадміністрації відбулося чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації в якому прийняла участь заступник начальника Держекоінспекції у Миколаївській області Заворотня І.К. На засіданні було розглянуто такі питання:

1. Про стан готовності територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ Миколаївської області до дій в складних  погодних умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років. Стан підготовки житлово-комунального господарства до опалювального періоду.

2. Про стан виконання вимог Розпорядження Президента України від   14 липня 2001 року №190/2001-рп „Про невідкладні заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах“ в літній період відпочинку населення на водних об’єктах та завдання на зимовий період 2017-2018 року.

3. Про стан роботи щодо впровадження заходів техногенної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах та об’єктах підвищеної небезпеки, які розташовані на території області. Затвердження Переліків: потенційно небезпечних об’єктів області та хімічно-небезпечних.

4. Про стан створення регіонального, місцевих та об’єктових матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

5. Про стан виконання рішення протоколу №5 засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС при Миколаївській облдержадміністрації щодо  події пов’язаної з частковим обваленням зовнішньої стіни загальноосвітньої школи №1 м. Новий Буг.

 

Посилання