Державною екологічною інспекцією у Миколаївській області 16 лютого поточного року проведено засідання колегії стосовно результатів діяльності та аналізу роботи здійснення державного (нагляду) контролю за додержанням вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища за 2017 рік.
На засіданні колегії начальник Державної екологічної інспекції у Миколаївській області прозвітував про результати роботи  інспекції у 2017 році. У тому числі, на засіданні було обговорено й інші важливі питання: «Про результати здійснення екологічного та радіологічного контролю в пунктах пропуску через державний кордон на митній території Миколаївської області за 2017 рік», «Про стан роботи зі зверненнями громадян в Держекоінспекції протягом 2017 року», «Про стан антикорупційної роботи та вимог дотримання Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» в Держекоінспекції протягом 2017 року».
Під час засідання підготовлено рекомендації щодо основних питань здійснення державного нагляду (контролю) та прийнято обов’язкові до виконання рішення.  

Посилання