Державна екологічна інспекція у Миколаївській області з метою поліпшення екологічної ситуації України, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, спільному прагненні до кращого майбутнього та розвитку громадського екологічного руху громадська організація «Друге життя» за підтримки уряду місцевих екологічних ініціатив та організацій проводить соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон, заповідних об’єктів та благоустрою територій з елементами сортування вторсировини «Роздільний суботник», яка запланована на 21 квітня 2018 року.

В рамках здійснення данного заходу 21 березня 2018 року буде проведено акцію «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники» з метою долучення працівників установ, підприємств та організацій до сортування вторсировини.

Державна екологічна інспекція у Миколаївській області закликає всі організації, установи, підприємства та небайдужих громадян долучитися до проведення екологічної акції «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники»! Просимо ініціювати збір вторсировини, зібрану макулатуру до 21 березня віддавати за адресою: м. Миколаїв, вул. Дзержинського, 134 (за додатковою інформацією звертатися за тел. 53-58-42), виручені кошти будуть направлені до  Громадської організації «Друге життя» на підтримку екоосвітніх заходів об’єктів ПЗФ України. 

Посилання