Шановні керівники підприємств!
Державна екологічна інспекція у Миколаївській області запрошує Вас та Ваших працівників до участі у чергових курсах підвищення кваліфікації спеціалістів природоохоронних служб підприємств на тему: «Організація та здійснення управління і контролю у галузі раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання», що проводить Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління протягом 16-20 квітня 2018 року.
Навчально-тематичний план курсів передбачає такі навчальні модулі: охорона атмосферного повітря та водних ресурсів, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами; здійснення інвентаризації викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, охорона земельних ресурсів та зелених насаджень, дозвільні документи на викиди і скиди забруднюючих речовин, утворення і розміщення відходів; первинний облік та статспостереження, вивчення правил технічної експлуатації газоочисних установок, методики розрахунку збитків за понадлімітні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, забруднення та засмічення водних та земельних ресурсів; методи інструментально-лабораторного контролю (моніторингу), зміни у законодавстві та, насамперед, на виконання вимог Угоди про асоціацію Україною та ЄС; впровадження оцінки впливу виробничої діяльності на довкілля, у напрямку реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища; поводження з відходами тощо.
Після закінчення курсів та успішного проходження випускного тестування слухач отримує свідоцтво встановленого зразка та набір нормативно-законодавчих актів відповідно до тематики курсів (близько 300 одиниць) в електронному вигляді. Вартість навчання одного слухача становить 3000 гривень.
Курси підвищення кваліфікації відбудуться в приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління за адресою: м. Київ-35, вул. Митрополита Василя Липківського, 35. Реєстрація слухачів 16 квітня о 13 год; початок занять о 13 годині 30 хв; закінчення занять 20 квітня о 12 год.
Додаткову інформацію щодо організації, навчальної програми курсів Ви можете отримати у Чумака Євгена Борисовича – тел. 098-428-61-37, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Посилання