В сучасних умовах розвитку країни питання щодо підвищення рівня професійної компетенції працівників є найбільш актуальним на сьогодні, тому Державна екологічна інспекція у Миколаївській області запровадила у своїй діяльності процес професійного навчання, який проводиться кожної п’ятниці у приміщенні Інспекції.

Таким чином 5 травня 2018 року Держекоінспекцією з нагоди Всесвітнього дня охорони праці який проходив на прикінці квітня , було запрошено начальника відділу страхових експертів з охорони праці Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області Помазанова І.А. На навчанні були розглянуті питання стосовно охорони праці на підприємстві та в організаціях, також Помазанов І.А. розповів про діяльність Фонду соціального страхування України.

Отже, з метою створення безпечних і сприятливих умов праці у кожному структурному підрозділі, на кожному робочому місці керівник організації повинен створити систему управління охороною праці і забезпечити її ефективне функціонування.

Співробітниками Державної екологічної інспекції у Миколаївській області були сформовані запитання, на які вони отримали роз’яснення фахівця, які взяті до відома та будуть використовуватись у подальшій роботі.

Посилання