Шановні Миколаївці !  
      5 червня Україна відзначає Всесвітній День охорони навколишнього природного середовищаЩиро вітаємо вас із цим святом !
Цей день - свято не тільки  для природоохоронців але і всіх тих, хто любить природу, турбується про її чистоту, хто старається зберегти світ таким, яким він є.
В наш час, коли навколишнє середовище катастрофічно потерпає від індустріальних технологій та споживацького ставлення людей до природного багатства, особливо актуальним є об’єднання всієї свідомої громадськості навколо вирішення екологічних проблем планети.
 До цієї значимої і благородної  справи — збереження нашого довкілля,  залучена велика когорта відданих, професійних та небайдужих людей - працівники екологічних структур, науковці, громадські діячі. Кожен із  нас робить  свій вагомий внесок у підтриманні чистоти повітря, грунтів, річок та водоймищ, захисті рослинного та тваринного світу.
То ж ми від усієї душі бажаємо всім, хто стоїть на варті охорони природи, невичерпної енергії та твердої рішучості у боротьбі за її збереження та відродження.
Особливі слова вдячності й привітань у День професійного свята саме екологам! Хай Ваша невтомна праця, що приносить плоди користі для всього людства, завжди залишається в пошані й належно оціненою. Бажаємо Вам і Вашим родинам миру, добра, благополуччя, міцного здоров’я і душевної гармонії ! Нехай доля буде до Вас завжди прихильною та допомагає у благородній і подвижницькій справі збереження природи і піднесення Української держави !

Посилання