28 червня в Україні відзначається 22-а річниця Конституції України. У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів.
 
Щиро вітаємо Вас із цим визначним святом !
Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків, принесе в кожну оселю радість, родинний затишок і злагоду, добробут і гарний настрій. Бажаємо усім впевненості, сил, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!

Посилання