Учора, 28 серпня з робочим візитом Миколаївську область відвідав Президент України Петро Порошенко.
В ході візиту Глава держави відвідав ряд важливих для Миколаївської області та країни в цілому об’єктів. Зокрема, взяв участь в успішних випробуваннях на Державному підприємстві «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря-Машпроект» нового 32 мВТ двигуна, що призначений для компресорних станцій магістральних газопроводів та не має аналогів у світі. Під час зустрічі з колективом заводу Президент виключив можливість приватизації підприємства, яке відноситься до оборонного комплексу країни.
Об’єктом уваги Президента України також став хід ремонту дороги Т-15-08 «Калинівка-Снігурівка-Березнегувате».
На завершення візиту Петро Порошенко взяв участь в церемонії закладки першої цеглини другої черги виробництва на заводі «Східний» групи компаній «Agrofusion» з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції. Глава держави зауважив, що агропромисловий комплекс України демонструє значні темпи зростання.
В поїздці Президента України по Миколаївщині супроводжували віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко,  голова Миколаївської облдержадміністрації О.Савченко, голова Миколаївської обласної ради В.Москаленко, мер Миколаєва О.Сенкевич,  народні депутати України О.Жолобецький та О.Лівік, а також керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. На запрошення керівництва Миколаївської облдержадміністрації у зустрічі з Президентом України взяла участь заступник начальника Державної екологічної інспекції у Миколаївській області Заворотня І.К. 

 

Посилання