07.09.2018 завідувачем сектору правового забезпечення Державної екологічної інспекції у Миколаївській області Арутюнян А.О. в рамках семінару для юрисконсультів області, організованого Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області, проведено навчання на тему: «Основні завдання та повноваження Державної екологічної інспекції України та її територіальних органів».

На навчанні було детально розглянуто напрямки та способи реалізації Держекоінспекцією та її територіальними підрозділами державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів. Окрему увагу приділено питанню застосування заходів впливу до порушників природоохоронного законодавства.

Отримана інформація сприятиме підвищенню професійної компетентності юридичних працівників державних органів та рівня їх обізнаності щодо особливостей роботи екологічної інспекції, а також сприятиме покращенню взаємодії різних державних органів під час виконання ними завдань, що потребують комплексного вирішення.

Посилання