З метою залучення фахівців-екологів до діяльності Державної екологічної інспекції у Миколаївській області на початку січня поточного року заступник начальника інспекції І. Заворотня відвідала Національний університет кораблебудування ім. Адмірала Макарова та провела зустрічі з цьогорічними випускниками кафедри екології та природоохоронних технологій.
І.Заворотня проінформувала студентів – випускників про можливість їх вступу на державну службу до Державної екологічної інспекції у Миколаївській області, детально розповіла про вимоги до претендентів на зайняття вакантних посад, специфіку роботи в різних структурних підрозділах  інспекції, перспективи практичного застосування отриманих теоретичних знань та реалізації свого потенціалу.
Зокрема, зазначила, що нинішня екологічна ситуація в Україні потребує рішучих дій у сфері екологічного захисту, контролю та посилення відповідальності за забруднення довкілля. В цьому напрямку Міністерством екології та природних ресурсів України було розроблено та вживаються практичні заходи щодо реалізації Концепції реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища в Україні. Тому ми запрошуємо молодь взяти безпосередню участь у цій благородній справі зі збереження довкілля і природних багатств країни та розпочати свою кар’єру в Державній екологічній інспекції у Миколаївській області. У нас молодих фахівців очікує надзвичайно цікава та водночас відповідальна робота державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища.

 

  

Посилання