14.02.2019р. начальник Державної екологічної інспекції у Миколаївській області В.Бабенко взяв участь у  розширеному засіданні колегії Державної екологічної інспекції України (м. Київ), на якій було заслухано публічний звіт в.о.  Голови Держекоінспекції за 2018 рік, а також розглянуто результати діяльності територіальних органів.
 За підсумками колегії 15.02.2019р. начальником Державної екологічної інспекції у Миколаївській області проведено навчання з особовим складом Інспекції.
На навчанні на основі результатів порівняльного аналізу ефективності здійснення у 2018 році територіальними та міжрегіональними органами Держекоінспекції заходів державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів розглянуто напрямки діяльності Інспекції у Миколаївській області, які потребують удосконалення, а також обговорено шляхи підвищення ефективності заходів контролю.
За результатами навчання начальником Інспекції  було сформульовано пріоритетні напрямки діяльності Державної екологічної інспекції у Миколаївській області у 2019 році та надано доручення відповідним структурним підрозділам щодо посилення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства, зокрема в сфері охорони рослинного світу, тваринного світу та об’єктів природно-заповідного фонду.

Посилання