26 лютого п.р. начальник Державної екологічної інспекції у Миколаївській області В.Бабенко та заступник Інспекції І. Заворотня завітали до  Чорноморського національного університету імені Петра Могили, де провели зустріч з цьогорічними випускниками кафедри екології.
Метою візиту була презентація діяльності Державної екологічної інспекції у Миколаївській області та запрошення фахівців-екологів до роботи в сфері охорони навколишнього природного середовища.
 В. Бабенко, зокрема, зазначив, що основним завданням Державної екологічної інспекції у Миколаївській області є здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням територіальними органами центральних органів виконавчої влади, місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування в частині здійснення делегованих їм повноважень органів виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності і господарювання, громадянами України, іноземцями та особами без громадянства, а також юридичними особами - нерезидентами вимог природоохоронного законодавства.
 «Нинішня екологічна ситуація в Україні потребує рішучих дій у сфері захисту довкілля і природних багатств країни.  Тому ми запрошуємо молодь взяти безпосередню участь у цій благородній справі та розпочати свою кар’єру в Державній екологічній інспекції у Миколаївській області. У нас молодих фахівців очікує надзвичайно цікава та водночас відповідальна робота державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища» - відмітив В.Бабенко.
І. Заворотня проінформувала студентів – випускників про порядок вступу на державну службу до Державної екологічної інспекції у Миколаївській області, про вимоги до претендентів на зайняття вакантних посад, специфіку роботи в різних структурних підрозділах  інспекції, перспективи практичного застосування отриманих теоретичних знань та реалізації свого потенціалу.

 

   

Посилання