26.02.2019 завідувач сектору управління персоналом Державної екологічної інспекції у Миколаївській області О. Марущак взяла участь у тематичному короткостроковому семінарі «Практичні аспекти впровадження законодавства про державну службу», який проводився на базі Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній республіці Крим та м. Севастополі.
У рамках навчання слухачами розглянуто питання щодо дотримання вимог чинного законодавства при проведенні конкурсу на зайняття посад державної служби; присвоєння рангів державним службовцям; роботи дисциплінарної комісії Інспекції в установі.
Заняття зі слухачами провели заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополі Кальченко О.О. та головні спеціалісти Міжрегіонального управління.
Отримана на семінарі інформація сприятиме запобіганню допущення помилок при здійсненні своїх повноважень сектором управління персоналом Інспекції.

 

 

Посилання