На запрошення керівництва Регіонального ландшафтного парку «Тилігульський» заступник начальника Державної екологічної інспекції у Миколаївській області І.Заворотня взяла участь у засіданні науково-технічної ради Парку, яке відбулося 12 березня  п.р.
 На засідання було підбито підсумки діяльності РЛП «Тилігульський» в 2018 році. З доповіддю про основні результати роботи Парку виступив в. о. директора О.Деркач.
Крім того, членами науково-технічної ради було розглянуто питання щодо встановлення лімітів допустимого вилову водних біоресурсів  в Тилігульському лимані в межах РЛП «Тилігульський» на 2019 рік, а також інші поточні питання.
Довідково: Регіональний ландшафтний парк "Тилігульський" створено рішенням Миколаївської обласної ради у 1995 році.     Територія заповідного об'єкту включає узбережжя та прилеглі акваторії Тилігульського лиману в межах Березанського району Миколаївської області загальною площею 8195,4 гектара. До його складу також увійшов орнітологічний заказник місцевого значення "Пониззя Тилігульського лиману".Парк забезпечує збереження цінних природних комплексів та історико-культурних об'єктів Тилігулу, умови для організованого туризму і відпочинку, проведення наукових досліджень, пропаганду екологічних знань.  Як унікальний природний комплекс Тилігульський лиман включено до переліку водно-болотних угідь, що мають міжнародне значення, головним чином, як середовище існування водоплавних птахів. 

Посилання